Zorg met kracht & aandacht

Wim Hof methode

'In een gedurfde stap naar het vergroten van de vitaliteit van medewerkers heeft de werkgroep van Bureau Sport een reeks Wim Hof trainingen voor haar medewerkers georganiseerd.

Deze reis beloofde een grote uitdaging en transformatie van lichaam en geest. De eerste sessie begon met een diepe duik in de ademhalingstechnieken van de Wim Hof methode. Onder leiding van ervaren instructeur, Evert Hettema, hebben de medewerkers de kracht van de ademhaling leren kennen. Een sleutelelement voor het beheersen van het autonome zenuwstelsel en het vergroten van weerstand tegen stress.

Het was de tweede training die echt tot de verbeelding sprak: het ijsbad. Met een mix van opwinding en nervositeit daagden de medewerkers zichzelf uit om letterlijk en figuurlijk in het diepe te springen.

 Ze trotseerden de kou en betraden het ijsbad. Het moment van onderdompeling was een mix van adrenaline, vastberadenheid en een vleugje angst.. :) Gezamenlijk hebben wij grenzen verlegd en het ijsbad overwonnen. Na deze grote uitdaging was de energie van de deelnemers voelbaar. Een ware teambuildingsactiviteit!

Onze medewerkers zijn niet alleen verrijkt met ervaringen, maar ook met nieuwe tools die ze kunnen gebruiken in het dagelijks leven én in de begeleiding van cliënten. Dat smaakt naar meer. Brrrrrr!'