Zorg met kracht & aandacht

Vacature

Wij zoeken een enthousiaste ambulant hulpverlener! (24 tot 36 uur)


Wie zijn wij?

Connecting Hands is een organisatie waarbij echt contact van mens tot mens, positiviteit, praktische wijsheid en er écht zijn voor cliënten vanuit oprechte verbinding centraal staat. Wij bieden maatwerk, van mens tot mens, onvoorwaardelijk en altijd voor iedereen.  Onze hulpverleners hebben de presentiebenadering als basishouding. Door er te ‘zijn’ voor de cliënt en te werken vanuit vertrouwen, voelt de cliënt zich gezien en gehoord.


Wij bieden ambulante hulpverlening aan kinderen, jongvolwassenen, volwassenen en systemen. De ambulante hulpverlening is afgestemd op de hulpvraag en behoefte van de cliënt en/of het systeem. Onze hulpverleners worden ingezet op basis van hun ervaring en deskundigheid en werken samen in een multidisciplinair team.

De hulpverlening is gericht op het bevorderen en herstel van de zelfredzaamheid, participatie in de samenleving, het bevorderen van het psychisch en psychosociaal functioneren, stabilisatie van een psychiatrisch ziektebeeld, voorkomen van verwaarlozing of maatschappelijke overlast en het afwenden van gevaar voor de cliënt of anderen. De teams werken vanuit verschillende regio’s, zodat de hulpverlener óók letterlijk dichtbij de cliënt staat.

Ons zorgaanbod is divers, waardoor wij de juiste hulp aan de cliënt kunnen bieden. Alle ambulant hulpverleners werken methodisch en relatiegericht.


Wij zoeken ter uitbreiding van diverse regioteams in de provincie Friesland ervaren ambulante hulpverleners (24 tot 36 uur)


Functie eisen

  • Hbo-opleiding in relevante richting (SPH, MWD, pedagogiek, toegepaste psychologie, Social Work)
  • SKJ geregistreerd
  • Ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je werkt vanuit de visie van onze organisatie
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als samen te werken
  • Je bent in staat een vertrouwensrelatie op te bouwen en te onderhouden met de cliënt, de presentiebenadering is je basishouding
  • Je werkt samen met overige betrokken instanties en het netwerk van de cliënt
  • Je bent in staat de regie te voeren in een casus
  • Je hebt een flexibele werkhouding


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een baan met veel afwisseling, uitdaging en mogelijkheden je te ontwikkelen binnen een dynamische en professionele organisatie. Salariëring volgens CAO Social Work, inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

 

Solliciteren

Spreekt de vacature je aan en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan door je CV en een korte motivatiebrief te mailen naar personeel@connectinghands.nl, onder vermelding van ‘vacature ambulant hulpverlener’.