Zorg met kracht & aandacht

Overname Filicare zorggroep

Connecting Hands heeft per 21 juli een deel van de FiliCare zorggroep overgenomen, de locaties Utsicht in de Veenhoop en het Zetveld in Heerenveen. Connecting Hands gaat hiermee naast haar huidige zorgaanbod ook beschermd wonen voor jeugdigen en (jong) volwassenen met langdurige psychiatrische problematiek, dagbesteding, tijdelijk verblijf en opvang en vervangend onderwijs bij leerplichtontheffing bieden.

IPGGZ neemt het onderdeel Nieuw Dialoog van zorggroep FiliCare over. IPGGZ is een erkende GGZ instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ, met meerdere locaties in Noord Nederland, waaronder Heerenveen en Leeuwarden.  

 

Beide organisaties verwachten in goede samenwerking een passend zorgaanbod te kunnen bieden. Jan Stuve zegt over de overname: “ Voor ons is de hulpvraag van de cliënt leidend, door deze overname zijn wij in staat de zorg te continueren en ons aanbod te vergroten. Wij zijn blij de gemotiveerde en deskundige collega’s van FiliCare te mogen verwelkomen bij Connecting Hands”.