Zorg met kracht & aandacht

Linda Terpstra benoemd als Lid van de Raad van Commissarissen van Connecting Hands

Met de benoeming van de ervaren bestuurder binnen de zorgwereld heeft Connecting Hands invulling kunnen geven aan de wens om nog meer zorgkennis toe te voegen aan de RvC.

De RvC telt nu 3 leden met een diversiteit aan kennis en kunde. Karla Meindersma is als accountant al jaren werkzaam als bedrijfsadviseur en nu eindverantwoordelijke bij Ahead in Leeuwarden. Romke Kooijenga is bekend ondernemer en adviseur voor diverse bedrijven.

Linda Terpstra is één van de Founding Mothers van Fier en is dit najaar gestopt als voorzitter van de Raad van Bestuur van Fier. Sinds 2004 zet Linda zich in voor maatschappelijke vraagstukken die te maken hebben met geweld in afhankelijkheidsrelaties.

In die tijd realiseerde zij samen met Anke van Dijke het landelijk expertise- en behandelcentrum Fier. Hulp voor (jonge) mensen die verwaarloosd, gebruikt, misbruikt en uitgebuit worden. Hulp op het snijvlak van veiligheid en zorg.

De directie van Connecting Hands is zeer verheugd met het feit dat de zeer ervaren bestuurder per 1 december 2023 is toegetreden tot de RvC en kijkt uit naar een prettige samenwerking.