Zorg met kracht & aandacht

Connecting Hands start samenwerking met viervoudig wereld kampioen Sem Schilt

De ervaring van Sem als trainer en coach binnen de verschillende disciplines van de vechtsport en zijn visie dat sport de BASIS is voor persoonlijke ontwikkeling is een mooie meerwaarde voor de begeleiding van onze cliënten. Daarom hebben wij het geweldige nieuws dat Sem zelf de trainingen gaat geven aan onze cliënten! Binnen Connecting Hands zijn we ervan overtuigt dat dit een meerwaarde is voor de verdere positieve ontwikkeling van onze cliënten.

 

Als onderdeel van de begeleiding en training vanuit de Triple C visie en methodiek is het

belangrijk dat cliënten het gewone leven ervaren aan de hand van een volledig dagprogramma dat bestaat uit betekenisvolle activiteiten op de competentiegebieden: Zelfzorg, Wonen, Werk/Scholing en Vrije tijd. Cliënten krijgen uitdagingen, taken en verantwoordelijkheden waardoor ze competenties opbouwen. Bij elke activiteit die de cliënt uitvoert, krijgt hij of zij ondersteuning van zijn of haar begeleider, die ervoor zorgt dat de relatie – ongeacht het gedrag – in stand blijft én dat de activiteit succesvol wordt afgerond. Daardoor krijgt de cliënt meer vertrouwen.

 

Connecting Hands past de triple C methode toe binnen haar begeleiding en behandeling van

de cliënten. Als onderdeel van de verdere implementatie van de Triple C methode

heeft Connecting Hands besloten om de samenwerking met Schiltte starten. Sem Schilt is een Nederlands voormalig karateka, kickbokser en MMA-vechter.

Met onder andere vier behaalde K-1 wereldtitels en het winnen van de GLORY Grand Slam in 2012 geldt hij als een van de meest succesvolle kickboksers aller tijden. Sinds augustus 2014 heeft Sem zijn eigen Fight Game Academy aan de brink in Zuidlaren. De Fight Game Academy is een sportcentrum voor alle lagen van de bevolking, waar sport de BASIS is voor persoonlijke ontwikkeling.